Knutselwerkje


Ben je op zoek naar een creatieve workshop?

Soms voel je het kriebelen om te experimenten met klei,  jezelf te verdrinken in rustgevende tekenpatronen, een nieuwe techniek te leren of gewoon om dit alles niet alleen te doen, maar in gezelschap van klein of groot. 

Bekijk vlug even onze workshops. Kleinschalig, boeiend aanbod.

Goesting? Kom naar Bellemhof!

Wat maakt een creatieve workshop op Bellemhof zo bijzonder?

We geven een aanbod van workshops, waarbij geen voorkennis vereist is. Alle nodige materialen stellen we ter beschikking, zodat jij je kan uitleven in het creëren.

Kom je graag voor een duo-workshop (volwassene + kind), dan kan dat ook altijd. Staat de gepaste datum er niet bij, geef ons een seintje en we bekijken wat we voor jullie kunnen plannen. 

Kom je graag met een vriendengroep, voor een duo-workshop met (klein)kinderen, of sluit je liever aan bij een workshop uit ons aanbod, het kan allemaal.

Natuurlijk pauzeren we een momentje voor een drankje én een gebakje. Wil je op dat moment ook even kennismaken met onze dieren? Het kan, niets moet!

Je komen uitleven aan de draaischijf kan ook bij ons! Er zijn keramiek-reeksen voorzien, maar ook een eenmalige sessie kan. Kijk hiervoor bij 'workshops voor volwassenen'.

Knutselwerkje

Ons aanbod

Wat je ook kiest, we willen je laten genieten en beleven.