Op zoek naar een origineel kinderfeestje?

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bellemhof is gelegen in Bellem, hoe kan het ook anders! Een stukje paradijs in het groen.

We geven een aanbod van 3u feest, waarin kinderen/ouders keuzes kunnen maken. Op die manier geven jullie een persoonlijke toets aan het feestje, volgens de interesse en de leeftijd van jullie kinderen.

Onze feestjes zijn voor kinderen tussen 5 en 8 jaar en kinderen tussen 9 tot 12 jaar.

Geit

Wat maakt een feestje op Bellemhof zo bijzonder?

We maken tijd om onze laarzen aan te trekken en voor de dieren te zorgen. Hoeveel tijd we bij de dieren zijn, hangt af van jullie. Er is ook een aanbod van workshops waar jullie uit mogen kiezen. Soms kiezen jullie voor een creatief moment, anderen gaan liever spelen of kiezen er voor om zich te laten omtoveren tot een fleurige vlinder of een stoer konijn … het kan allemaal. Het feestje is pas écht af als we kunnen smullen en tijd maken om de jarige te verwennen, want daar draait het om! Dus samen aan tafel gaan, tijd maken om kadootjes uit te delen … we verwennen het feestvarken!

We maken alles Corona-proof en hechten nog meer belang aan een goede hygiëne dan anders.

Als ouder van het feestvarken ben je er misschien graag bij? We laten de ouders van de jarige toe om het laatste moment van het feestje aan te sluiten. Op die manier  kan je nog een beetje van de sfeer mee-beleven. Altijd leuk!

Geit voederbak

Ons aanbod

Het keuzemoment kunnen jullie zelf kiezen: spelletjes, knutselen of kindergrime. Ons aanbod voor deze workshop-invulling is de volgende:

Onze prijzen

180 euro Inbegrepen in onze prijs:

  • 3 uur kinder-speelplezier voor 10 kinderen (+ € 10 per bijkomend kind - max. aantal vooraf af te stemmen)
  • we bereiden alles voor en begeleiden de kinderen tijdens het feestje (+ al dan niet een aanwezige ouder)
  • onze accommodatie staat ter beschikking (atelier op 2de verdieping, de tuin en de dieren, de tuintent in de zomer)
  • alle materialen zowel voor het knutselen, spelen, schminken,…
  • versnapering en een drankje
  • wij doen de opkuis voor jullie!

kinderfeestjes.prices.pricegroup.2.subtitle