Op zoek naar een origineel kinderfeestje?

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bellemhof is gelegen in Bellem, hoe kan het ook anders! Een stukje paradijs in het groen.

We geven een aanbod van 3u feest, waarin jullie keuzes kunnen maken (accent op spelletjes, knutselen of kindergrime) volgens de interesse en de leeftijd van jullie kind. Wij werken dit verder uit en maken er een tof feestje van.

Mogelijk verloop van het feestje: samen cakejes maken, activiteit (spelletjes, knutselen of kindergrime), gezellig tafelmoment en pakjestijd, afronden doen we bij de dieren.

Onze feestjes zijn voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.

Geit

Wat maakt een feestje op Bellemhof zo bijzonder?

We maken tijd om onze speelschoenen of laarzen aan te trekken en voor de dieren te zorgen. Hoeveel tijd we bij de dieren zijn, hangt af van jullie. We werken ook een leuke activiteit uit. Jullie kiezen het thema: we leven ons uit in een creatief moment, anderen gaan liever spelen of kiezen er voor om zich te laten omtoveren tot een fleurige vlinder of een stoer konijn … het kan allemaal. Het feestje is pas écht af als we kunnen smullen en tijd maken om de jarige te verwennen, want daar draait het om! Dus samen aan tafel gaan, tijd maken om kadootjes uit te delen … we verwennen het feestvarken!

We hechten veel belang aan een goede hygiëne.

Als ouder van het feestvarken snuif je graag de feestsfeer op? Dat kan: we laten de ouders van de jarige toe om het laatste moment van het feestje aan te sluiten. Op die manier kan je nog een beetje de sfeer mee-beleven. Altijd leuk!

We sturen jullie achteraf ook foto's door van het feestje.

Geit voederbak

Ons aanbod

Het keuzemoment kunnen jullie zelf kiezen: spelletjes, knutselen of kindergrime. Ons aanbod voor deze workshop-invulling is de volgende:

Onze prijzen

190 euro Inbegrepen in onze prijs:

  • 3 uur kinder-speelplezier voor max. 10 kinderen (+ € 20 per bijkomend kind - max. aantal vooraf af te stemmen)
  • wij bereiden alles voor en begeleiden de kinderen tijdens het feestje 
  • onze accommodatie staat ter beschikking (atelier op 2de verdieping/ de tuintent in de zomer, de tuin en de dieren)
  • alle materialen zowel voor het knutselen, spelen, schminken,…
  • versnapering en een drankje
  • wij doen de opkuis voor jullie!

Annuleren?


Indien u het feestje annuleert, dan rekenen wij een administratieve kost aan van € 30. Het overige bedrag (€ 160) kan u besteden voor een feestje op een andere datum, een workshop, een kampje,...