Knutselwerkje

Onze kampen voor kinderen voor de komende periode

Vakantie! Joepie! Wij organiseren in de vakanties kampjes op Bellemhof. We knutselen, maar spelen natuurlijk ook superleuke spelletjes. Veel activiteiten wisselen elkaar af zodat het voor iedereen boeiend blijft én we verzorgen ook de dieren elke dag. Zij kijken uit naar onze komst. Kleinschalig, boeiend aanbod. Goesting? Kom naar Bellemhof! En breng gerust een vriendje mee!

Wij organiseren  kampen in de vakanties voor kinderen tussen 5 en 11 jaar . Je creatief uitleven in ons atelier of in de tuintent in de zomer en dit afgewisseld met speel- en ontspanningsmomenten zoveel mogelijk buiten en binnen als het niet anders kan. We eten samen (stukje fruit, lunch en drankje zelf meebrengen), water (soep in de winter) en een 3-uurtje worden door ons aangeboden, er zijn momentjes bij onze dieren,... Bij warm weer trakteren we graag op een ijsje !

Op onze kampen zijn we een kleine groep (+/- 16 kinderen), dus we kunnen iedereen goed begeleiden en aan bod laten komen. Wij zorgen voor een familiale sfeer. Als je liever niet alleen komt, vraag een vriendje mee, dat maakt het nog zo gezellig.

Als je beslist om het kamp te annuleren, om welke reden dan ook, dat kan natuurlijk. Als je dat meer dan 28 dagen voor de kampstart doet, dan krijg je het bedrag terug met aftrek van € 40 voor gemaakte kosten. Als je dat doet binnen de 28 dagen voor de start van het kamp, kunnen we niets meer terugbetalen.

Natuurlijk hopen we dat iedereen enthousiast op kamp kan komen!


Je kiest uit:

Knutselwerkje


knutselkamp van woensdag 3 tem. vrijdag 5 januari 2024 - 3 volle dagen - kerstvakantie

knutselkamp 'Winterwonderland' 5 -11 jaar, Van onze atelier maken we een 'gezellige winterse knutselsfeer': we knutselen met verschillende materialen en technieken (klei, wol, verf,...), spelen én knuffelen en verzorgen elke dag de dieren. Wil jij er ook beestig graag bij zijn?
timing
9u - 16u
prijs
€ 115
inbegrepen
alle materialen voor de knutsel- en speelmomenten - koek als tussendoortje in de namiddag en water
zelf meebrengen
knutsel/speelkledij voorzien - lunch + drankje meebrengen - er is opvang mogelijk van 8u tot 9u en van 16u tot 17u (€ 2 per begonnen half uur)
inschrijven