Samen met vriend(inn)en een leuke workshop plannen?

Ons doel is: samen creatief aan de slag gaan met het accent op doen en beleven! Het samenzijn in een creatieve sfeer, daar gaat het om.

Iedereen kan meedoen. Wij geven de input, zorgen voor alle materialen, geven tips ... én doen de opkuis achteraf.

We plannen een ontmoetingsmoment met een drankje en een koekje. Wil je ook een momentje inbouwen bij onze dieren, het kan allemaal. Enkele mogelijkheden van ons aanbod:

 • een intitiatie potten draaien aan de draaischijf : je komt met 2 personen gedurende +/- 2,5u vanuit een bol klei een potje draaien (max. 2 stuks pp). Ik begeleid je doorheen het kleiproces en jullie genieten samen van de ervaring om vanuit een bol klei een kommetje of beker te creëren. Je brengt best een schort en een grote handdoek mee. Achteraf bak ik de potjes / bekers biscuit en zal ze ook voor jullie glazuren. Als ze voor de 2de keer uit de oven komen en dus klaar zijn voor gebruik, verwittig ik je zodat je ze kan komen afhalen. Prijs: € 80 pp alles inbegrepen.
 • een initiatief potten draaien aan de draaischijf : je komt met 3 of 4 personen gedurende +/- 2,5u vanuit een bol klei een potje draaien (max. 2 stuks pp). Ik begeleid je doorheen het kleiproces en jullie genieten samen van de ervaring om vanuit een bol klei een kommetje of beker te creëren. Je brengt best een schort en een grote handdoek mee. Achteraf bak ik de potjes / bekers biscuit en zal ze ook voor jullie glazuren. Als ze voor de 2de keer uit de oven komen en dus klaar zijn voor gebruik, verwittig ik je zodat je ze kan komen afhalen. Prijs: € 75 pp alles inbegrepen.

Daarnaast kan je er ook voor kiezen om met een grotere groep te komen. Potten draaien kunnen we dan niet doen, maar er zijn nog veel andere mogelijkheden om er een tof, creatief moment van te maken. Onze workshops:

 • Schaaltjes, bordjes maken met klei op mal of we maken een 'duimpotje'
 • Juwelen maken met fimo: oorbellen, een ketting, een ring en/of een armband
 • Aan de slag met beton: een sierstuk voor in huis (schaal, theelicht,...)
 • De techniek van smyrna leren kennen: een smyrna-wandtapijtje maken
 • Lino -stempels zelf maken: we gebruiken onze stempel voor kaartjes, een bladwijzer, inpakpapier, ...
 • Nat en droog vilten: kleine en grote theelichten, bloemen als broche, allerhande figuren op een houtje, een (schouder)tas, een sjaal, oorbellen, een krans,... Er zijn heel veel mogelijkheden!
 • Macramé: een wandtapijtje van macramé 
 • Zen tekenen: met enkele principes kan je alle kanten op om zelf kaartjes, een bladwijzer, ... te tekenen. Ideaal om in drukke tijden bewust rustmomenten in te bouwen. Een aanrader!
 • Blauwdruk maken met natuurmateriaal
 • ...

Bij het werken met beton moeten we 2 momenten plannen omdat beton moet kunnen drogen. Dus bespreek zeker de mogelijkheden met ons. We werken normaal met groepen tussen 4 en 6 personen, maar het kan ook anders.

Een verjaardagsfeest, gewoon eens met vriendinnen afspreken, een vrijgezellenavond, moeder/vader met dochter(s)/zonen, ... Pols bij ons wat we kunnen doen, hoe lang het kan duren en wat de kosten zijn, we werken graag een voorstel uit op maat voor je groep.

Tot binnenkort?

Wil je nog een kans maken op je favoriete datum, contacteer ons op