Knutselwerkje


Kom je graag bij ons op kamp? Ben je op zoek naar een creatieve workshop?

Soms voel je het kriebelen om te experimenten met klei,  jezelf te verdrinken in rustgevende tekenpatronen, een nieuwe techniek te leren of gewoon om dit alles niet alleen te doen, maar in gezelschap van klein of groot. 

Bekijk vlug even onze workshops.

Tijdens onze kampen wisselen veel activiteiten elkaar af en verzorgen we ook de dieren elke dag. Kleinschalig, boeiend aanbod.

Goesting? Kom naar Bellemhof!

Wat maakt een kamp
of een creatieve workshop op Bellemhof
zo bijzonder?

We geven een aanbod van workshops, waarbij geen voorkennis vereist is. Alle nodige materialen stellen we ter beschikking, zodat jij je kan uitleven in het creëren.

Voor de kinderen geven we ook kampdagen in de vakanties. We werken kleinschalig (max. 16 kinderen per kamp) met meerdere leeftijden samen in een familiale sfeer. Voor het aanbod zie hieronder 'kampen en workshops voor kinderen'.

Kom je graag voor een duo-workshop (volwassene + kind), dan kan dat ook altijd. Staat de gepaste datum er niet bij, geef ons een seintje en we bekijken wat we voor jullie kunnen plannen. 

!! de duo-workshops kunnen tijdelijk niet doorgaan omwille van de geldende Corona-maatregelen

Kom je graag met een vriendengroep, voor een duo-workshop met (klein)kinderen, of sluit je liever aan bij een workshop uit ons aanbod, het kan allemaal.

Natuurlijk pauzeren we een momentje voor een drankje én een gebakje. Wil je op dat moment ook even kennismaken met onze dieren? Het kan, niets moet!


Knutselwerkje

Ons aanbod

Wat je ook kiest, we willen je laten genieten en beleven.